Equip professional

 

Maria Nadeu Puig-Pey. Directora

Maria
Ser directora de la Fundació és un repte professional i personal que vaig entomar el curs 2014-2015 amb molta il·lusió i empenta. Porto a les espatlles l’experiència professional com a directora d’un centre de dia a Tànger (Marroc) entre 2007 i 2010, juntament amb l’oportunitat d’haver estat treballant amb famílies i amb dones durant més de 7 anys (especialment el col·lectiu marroquí). L’etapa que em toca dirigir ara a la Salut Alta està resultant moguda, en creixement, participativa i qüestionadora; tot plegat, ben interessant.

 

Inés Vicente Barbero. Responsable de Projectes i Pràctiques

inesQuan estava a punt d’acabar els meus estudis de traducció i interpretació, em van oferir treballar com a monitora de casal d’estiu al Centre Obert La Salut Alta. Això va ser al juliol de 2006, i al setembre vaig començar com a monitora del Centre Obert, alhora que em matriculava per estudiar educació social. Al 2009 vaig acabar els meus estudis. He estat uns anys coordinadora del Centre Obert i educadora del grup de Petits, i des del 2014  sóc la responsable dels Projectes i membre de l’equip directiu. Gràcies per aquesta experiència tan meravellosa!

 

Rosa Coma Gené. Responsable de Gestió

Arribo el 2012 del món de l’empresa, he anat aprenent del sector educatiu, social i de lleure. La meva experiència en treball d’auditoria i tasques financeres porta que la Salut Alta m’obri les portes per buscar recursos i gestionar la part econòmica. Defenso l’educació com un ascensor de canvi social i la dignitat de la persona com a bandera de justícia.

 

Anna Martínez Fernàndez. Responsable de Comunicació i Màrketing i responsable de Voluntariat

Anna MartinezComunicadora audiovisual de professió i educadora de vocació. Durant la meva carrera profesional sempre he intentat vincular aquests dos àmbits, treballant des d’àrees de comunicació en temes socials i d’educació en el lleure. Des de l’abril del 2015 he tingut l’oportunitat d’entrar a formar part de l’equip de la Fundació Salut Alta amb un doble objectiu: poder comunicar tota la tasca que es realitza a través dels diferents projectes i, alhora, fer de la comunicació una eina i mitjà educatiu.

 

Lidia Solé Vivancos. Secretaria

LidiaSóc la Lidia, la secre de la Fundació. Vaig estudiar administratiu, ara ja fa molts anys. És la meva vocació i sempre he treballat com a tal. L’any 2009 vaig entrar en contacte, laboralment, amb el sector social, descobrint una nova passió. Ja coneixia la Fundació la Salut Alta, i va ser al gener de 2013 quan em vaig incorporar a l’equip. M’omple de satisfacció i em resulta plenament enriquidor, a nivell personal i professional, pertànyer a la institució. Em sento afortunada de poder treballar i compartir el dia a dia amb aquest equip de persones tan especials. Igualment és gratificant conèixer les famílies amb qui treballem, obrir-los les portes del nostre centre i ajudar-les en allò que necessitin.

 

Anna Santiago Santiago. Coordinadora Centre Obert, educadora grup de Grans

Anna SantiagoEl 2009 vaig entrar a la Fundació com a educadora del grup de grans del Centre Obert. Després de fer diverses tasques a la Fundació, ara tinc un nou repte entre mans, coordinar el projecte! L’atenció directa la concentro en el grup de grans que vénen cada tarda amb moltes ganes i amb un munt de deures, exàmens i dubtes que provem d’ordenar. Els oferim material, eines, tècniques d’estudi que els ajudin a aprendre el que se’ls ensenya a l’escola. També fem activitats que els ajuden a créixer i ser millors persones. Cada tarda se’ns obre la possibilitat de retrobar nous espais i moments de relació que ens ajuden a créixer i a gaudir del que som. Cada tarda és una nova oportunitat, un nou repte, una nova il·lusió.

 

Txell Vilaclara Verdú. Educadora Centre Obert, grup de Mitjans

txellSóc la Txell, educadora social i monitora en el lleure!!! Aquest any és el primer que estic a la Fundació Salut Alta i sóc l’educadora del grup de Mitjans del Centre Obert.
Estic molt il·lusionada per tenir l’oportunitat d’oferir espais de creixement, en totes les dimensions, als infants que vénen cada tarda al Centre Obert.

 

Maite Camacho Herrero. Educadora Centre Obert, grup de Petits

Imatges perfilsEducadora social i monitora en el lleure. El primer cop que vaig conèixer la Fundació va ser el setembre de 2011. Col·laborava com a voluntària a diferents centres oberts i era monitora a l’esplai: em passava els dies i les hores amb infants! D’aquesta manera, quan se’m va donar l’oportunitat de treballar a la Fundació ho vaig tenir clar: això era al que volia dedicar la meva vida. Amb el temps he après que no només una ensenya als nens, sinó que també aprèn d’ells, amb cada rialla, cada sentiment expressat, cada pregunta curiosa. Des del 2013 sóc educadora del grup de Mitjans del Centre Obert. Cada tarda és una nova tarda, diferent a l’anterior i a les que vindran, perquè el més especial de treballar en aquest àmbit és això: que mai les coses són iguals, que cada dia és un nou dia on l’espontaneïtat, l’alegria, la tristesa, la fortalesa i les ganes de passar-ho bé sempre hi són presents.

 

Lola Ballesteros Moray. Responsable de Programes, coordinadora d’ApreniJoc, educadora grup de Grans

lola
L’any 2009 vaig entrar per primer cop en contacte amb la Fundació i des d’aleshores tinc la sort de participar en aquesta gran aventura educativa. Aquest curs estreno reptes ben engrescadors per a mi; per una banda, estaré coordinant el projecte d’ApreniJoc i com a educadora del grup de grans, i per l’altra, tinc l’encàrrec de donar nova vida als programes de la Fundació que donen sentit a tot el que anem fent en el quotidià amb els nostres infants i joves!

 

Isabel López Egea. Coordinadora FAR i educadora ApreniJoc, grup de Petits

IsaDurant molts anys he treballat com a voluntària amb nens, al  MIJAC  i  a la parròquia. També he treballat com a monitora del lleure i vetlladora. I des de l´Octubre del 2010, tinc l’oportunitat de fer-ho a la  Fundació Salut Alta,  que  em va obrir les seves  portes i em va acollir. Aquest any porto el grup de Petits d’ApreniJoc durant les tardes i també coordino el projecte FAR. És una tasca a vegades dura però molt molt enriquidora. Estic molt contenta de poder aportar alguna cosa, per poc que sigui, i de formar part d’aquest equip tan implicat i solidari.

 

Mar Tusell Orovio. Educadora ApreniJoc, grup deMitjans

marLlicenciada en Humanitats i directora de lleure. Les lletres sempre m’han apasionat, i part de mi segueix alimentant-se de literatura infantil i juvenil. Vaig entrar en contacte amb Badalona aquest estiu i l’entorn em va acollir amb els braços oberts. Tenir l’oportunitat de formar part de la Fundació m’ha fet trepitjar fort respecte el meu futur, com a educadora i com a persona en el segle XXI. Tinc moltes ganes d’aquest projecte, un repte ple d’alegria, il.lusió, ganes d’ensenyar, aprendre i compartir. L’aventura només ha fet que començar!

 

Cristina Ruano Zaragoza. Educadora 

CrisFeia temps que sentia a parlar de la Fundació, però fins el setembre de 2013 no vaig entrar a formar part de l’equip. Des de l’inici he format part del projecte que treballa amb adolescents, ara com a coordinadora. Aquest curs s’obren moltes possibilitats per al projecte: nou local, més estones amb els adolescents, més reforç, més diversitat d’activitats, més participació, més lleure… i estic encantada de poder-ho viure en primera persona! El voluntariat em va fer veure la possibilitat de treballar per un món millor formant-me a través de l’educació social i la psicopedagogia. Estic molt il·lusionada i agraïda per l’oportunitat d’aprendre de la manera de fer de la Fundació i alhora donar el millor de mi mateixa!

 

Montse Corbera Hernández. Educadora d’A100

MontseVaig començar al Centre Obert de Primària al 2002 i he tingut la sort de veure com la Fundació Salut Alta ha anat creixent en quantitat i qualitat en molts sentits, i gràcies a les persones que en formen i n’han format part, al costat de les quals he après molt i continuo aprenent. Compartim el caliu de l’apropament als infants i les famílies amb qui treballem i els voluntaris que col·laboren amb la nostra tasca. Enguany tinc la sort de ser educadora del projecte A100, el Centre Obert de Secundària, acabat d’estrenar el curs passat. A les tardes aprenem a respectar-nos i a conèixer-nos a nosaltres mateixos en diferents dimensions. Cada grup i cada infant em planteja nous reptes, m’interpel·la i em fa replantejar la forma d’atansar-m’hi i de treballar en general, la qual cosa m’omple i sento que em fa créixer al seu costat.

 

Loli Soriano Muñoz. Educadora d’A100

La meva passió és l’educació en tots els seus àmbits, especialment amb infància i adolescència, per la qual cosa quan em va sorgir l’oportunitat de treballar a la Fundació i, coneixent la seva missió i els seus valors, vaig pensar que encaixaria perfectament amb l’equip i amb els joves del projecte A100. Sóc diplomada en educació social i llicenciada en pedagogia i, durant la meva trajectòria professional, he estat treballant en diferents projectes del sector educatiu, social i de lleure. Tinc formació addicional en dificultats d’aprenentatge, en educació emocional i en estratègies d’intervenció amb infants i adolescents. M’incorporo a l’equip com a educadora del projecte A100 amb molta força i entusiasme per aquest nou repte i molt agraïda per l’oportunitat d’aprendre d’aquest gran equip i dels nois i noies del centre.

 

Núria Pané López. Educadora d’A100

Diplomada en Educació Social i postgraduada en Psicopatologia Clínica, començo aquest nou any amb un nou repte professional que és formar part de l’equip educatiu d’A100, el Centre Obert d’Adolescents. Des que em vag diplomar, tota la meva experiència laboral ha estat enfocada a l’acompanyament i l’atenció dels adolescents i, seguint en aquesta línia, és un orgull per a mi poder desenvolupar la meva tasca educativa a la meva ciutat, Badalona.

 

Luisa Alonso Pérez. Treballadora familiar

luisaAra ja fa uns anys que col·laboro amb la Fundació dinamitzant l’espai infantil de 0-3 anys de FAR i, alhora, sempre participo a les diferents activitats i esdeveniments de l’entitat amb moltes ganes!

 

Adrià Puente Sabater. Psicòleg

AdriàSóc psicòleg i psicoterapeuta i des de l’any passat tinc la sort de col·laborar com a membre extern amb la Fundació Salut Alta. Gràcies a la feina feta a la Fundació durant anys actualment acompanyo als infants i les seves famílies per ajudar-los a potenciar les seves capacitats, entendre les seves emocions i treballar amb les seves relacions. Aquest curs continuarem treballant en el Pla de Formació de Famílies i un grup amb els joves de la Fundació. El millor de la meva feina són totes les persones que em permeten treballar al seu costat.

 

Mercedes Jiménez i Carmencita . Neteja

MercedesCarmencita

 

 

 

 

Equip voluntari

VII Trobada Voluntariat FSAEls projectes de la Fundació funcionen gràcies a un equip d’uns 50 voluntaris i voluntàries que ens ofereixen el seu temps i dedicació tant en l’atenció directa en els diferents projectes com en el manteniment dels locals.

Vols ser voluntari de la Fundació?