L’AVENTURA DE SORTIR COM A NECESSITAT

 
Sortir et permet viure noves experiències, conèixer nous indrets. T’ofereix la possibilitat de desconnectar de l’entorn quotidià i trobar noves perspectives per encarar allò que a vegades ens manté encallats.

Cada sortida és única i irrepetible i, fer-la acompanyat, és un regal. Un regal que implica l’esforç de compartir, la paciència de conviure, la senzillesa de riure, enfadar-te, plorar i tornar a riure.

Aquest any infants, voluntaris i educadores hem tingut la sort de sortir plegats i gaudir uns dies a un indret idíl·lic a La Garrotxa. Uns dies on cada matí hem pogut saludar els volcans al despertar-nos, on “la mosca que volava per la llum” i “la vaca flaca” han estat els hits musicals per sobre del “Despacito”, on petits i grans hem compartit apassionats moments de piscina i futbol, on la llum de la llanterna ens ha fet de guia per trobar totes les pistes amagades enmig de la foscor.

L’aventura de sortir també implica tornar. Una tornada que a vegades suposa un canvi d’ambients i ritmes que ens costa d’encaixar. Però és la tornada qui ens fa apreciar tot el que hem viscut: tornem amb energia renovada, amb nous amics, amb una mirada nova. I és que cada aventura de sortir ens aporta, ens fa créixer.

Podem sentir-nos afortunats d’haver gaudit d’aquesta experiència. Una aventura d’aquestes magnituds no pot catalogar-se com a privilegi, sinó com a necessitat.

ESTIU 2017

COL·LABORA AMB LA #MOTXILLA2017!

VISUALITZA TOTES LES FOTOGRAFIES

 

Comparteix!

    Tags: , , , ,

    No comments yet.

    Leave a Reply